Advertorial 1

Stichting Culturale plaatst voorafgaande aan het Tour of Art weekend acht advertorials in de Flevopost

Tour of Art Flevoland in aantocht!

De organisatie is alweer volop bezig met de voorbereidingen van Tour of Art Flevoland 2017. Wilt u er weer bij zijn? Noteer dan vast het weekend van 7 en 8 oktober in uw agenda.

Traditiegetrouw is er tijdens het eerste weekend van oktober, dit jaar is dat 7 en 8 oktober, weer veel mooie Flevolandse kunst te zien. Bijna 60 Flevolandse kunstenaars, verspreid over 16 Lelystadse deelnemerslocaties, nodigen u uit om dan hun kunst te komen bekijken. Behalve eigen ateliers en/of woonhuizen van Lelystadse deelnemers, zijn er ook locaties die beschikbaar gesteld worden door Lelystadse bedrijven of andere organisaties. Per locatie tonen 3-6 beeldend kunstenaars hun werk. Zij zijn in dat weekend zelf ook op de locatie aanwezig, en vertellen u graag meer over hun kunst. Uiteraard kan er ook kunst gekocht worden.
Ook dit jaar heeft onze vaste ontwerper en grote sponsor KWOOT Communicatie en Reclame,  weer mooie flyers, brochures en posters voor de Tour of Art ontworpen. Nieuw in de huisstijl is dat met ingang van dit jaar een ‘Flevolandse Skyline’ is samengesteld, om het Flevolandbrede karakter van het evenement extra te benadrukken. De eerste ‘Skyline’ is opgebouwd uit elementen uit Almere, Emmeloord, Lelystad en (de kern) Dronten. Dit alles tegen de achtergrond van het inmiddels bekende ‘Tour-of-Art-roze’. De komende maanden zal dit steeds breder in Flevoland (en daarbuiten) zichtbaar worden. De flyers zijn al een tijdje op veel plaatsen beschikbaar. Inmiddels zijn we ook gestart met de verspreiding van de brochures, die een uitneembare kaart bevatten waarop de deelnemers- en sponsorlocaties staan. De belangrijkste verspreidingsplekken per gemeente vindt u op onze website. Hierop is tevens alle informatie over de deelnemers en over de locaties te vinden.