Advertorial 4

De vierde advertorial in de Flevopost

Kunst, KUBUS en Kringloop

Ook deze week lichten we weer een aantal deelnemers aan de Tour of Art Flevoland 2017 uit. Verder vindt u hier de eerste informatie over de centrale deelnemersexpositie. Tip: Noteer donderdagavond 21 september vast in uw agenda!

In het Apollo Hotel nemen op 7 en 8 oktober vijf kunstenaars deel. Drie daarvan (Ismi Noersmando, Hans Berkhout en Godfried Zöllner uit Almere) hadden gevraagd om tezamen te mogen exposeren. Ze maken alle drie heel grote schilderijen, die tegen de hoge wanden in de ruimtes in het Apollo Hotel ongetwijfeld goed tot hun recht zullen komen. De twee anderen (Roelina Lensen uit Marknesse en Pim van der Maden uit Emmeloord) hadden ook gevraagd om bij elkaar geplaatst te worden; zij zullen o.a. de resultaten van een gezamenlijk kunstproject laten zien. Als u naar het Apollo Hotel gaat, denk dan ook aan de kortingbon. Zie de advertentiepagina achterop de plattegrond. (Deze bon kan overigens ook na de Tour of Art nog gebruikt worden!)
De centrale deelnemersexpositie in de KUBUS wordt ingericht op 15 september, en is vanaf 16 september, het weekend van LelySTART, vrij te bezichtigen. Het blijkt altijd een prima manier te zijn om de kunstwerken van de deelnemers in het echt te zien, wat kan helpen bij het bepalen van uw keuze van de te bezoeken locaties en kunstenaars. De expositie duurt tot ruim na de Tour of Art. Er is dus alle tijd om eens bij de KUBUS binnen te lopen om de expositie te bekijken. De feestelijke opening van deze expositie vindt plaats op donderdagavond 21 september; inloop vanaf 19:30 uur; het openingsprogramma start om 20:00 uur. Verdere details volgen later.
Al eerder hebben we gemeld dat KWOOT uit Dronten onze grootste sponsor is. Maar we hebben meerdere  grote sponsoren. We noemen er weer een. Kringloopwinkel De Groene Sluis keert alle winst die zij maken, via het ‘Groene Sluisfonds’, uit aan goede doelen. En dit jaar vielen wij hierbij behoorlijk ‘in de prijzen’.