De PR-eindsprint is gestart

Ze staan er weer de A0-borden langs de Lelystadse en Drontense wegen. Nog een paar dagen en dan is het weer Tour of Art Weekend.

De laatste week vóór het weekend van de Tour of Art is gestart. En dat betekent de start van de eindsprint van onze PR.

De omroepen zijn ons, evenals kort voor de opening van de deelnemersexpositie, dit jaar zeer gunstig gezind:
Live interview met Erna Koelman en Joke van den Brink in de studio van Omroep Flevoland, oer de opening van de deelnemersexpositie, op woensdagmorgen 19 september om 9 uur.
Live interview met Erna Koelman en Angeline van Schaijk in de studio van Radio Lelystad tijdens de allereerste uitzending van het nieuwe radioprogramma ‘Kleijheeg & Kunst’, door Chantal en Jeroen Kleijheeg, op maandagavond 1 oktober tussen 21:00 en 21:30 uur.

Live telefonisch interview met Erna Koelman op Radio 527 (v/h Radio NOP), op maandagavond 1 oktober om 22:15.
Dit is terug te luisteren via: http://luister527.nl/mediatheek/audio/49848198/onder-de-toren
Donderdag 4 oktober is er live interview in de studio van Omroep Flevoland.
Zaterdag 6 oktober is even na 12 uur, dus slechts enkele minuten na de officiële start van het weekend van de Tour of Art, er een live interview op radio Lelystad, vanuit de Bibliotheek.

Vanaf dinsdag 2 oktober hangen er grote posters langs de dreven in Lelystad, en op 20 plaatsen verspreid over de drie kernen van Dronten.
Deze week verschijnt er in een aantal Flevolandse kranten een hele- of halvepaginagrote advertentie.
We hebben de afgelopen weken, en ook deze week legio persberichten en andere berichtjes uitgestuurd, op onze en vele andere websites en Facebookpagina’s geplaatst.

En een deel van dit alles is en wordt ook opgenomen is onze culturele mailings, waarvan de afgelopen weken de frequentie hoger is dan normaal.

Kortom, we hebben er alles aan gedaan en doen er nog alles aan om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. We hopen natuurlijk dat dit alles komend weekend zijn vruchten af zal werpen.