Geldelijke steun vanuit de Groene Sluis

Kringloopwinkel De Groene Sluis schenkt haar jaarinkomsten aan 39 goede doelen

Bijdrage uit het Groene Sluisfonds

Afgelopen vrijdagavond werd bij kringloopwinkel De Groene Sluis tijdens een feestelijke avond en onder aanwezigheid van veel vrijwilligers, andere betrokkenen en de pers, bekendgemaakt welke organisaties en evenementen hoeveel geld uit het Groene Sluisfonds zouden krijgen.

Ook Stichting Culturale had een aanvraag ingediend, voor een bijdrage aan de Tour of Art Flevoland 2017. Namens Stichting Culturale waren Angeline van Schaijk (bestuurslid Organisatie en Algemeen) en Peter Koelman (achter de schermen steun en toeverlaat van de organisatie) aanwezig. Het bleek een zeer gezellige en geslaagde bijeenkomst te zijn, waarbij Angeline een legpuzzel in ontvangst mocht nemen, met op de doos de mededeling dat wij €1000 uit het Groene Sluisfonds krijgen!

Vanmiddag hebben we, in de bestuursvergadering (waar Angeline helaas niet aanwezig kon zijn), wat foto’s gemaakt, met onze ‘trofee’: de puzzel met de tekst met toezegging van €1000, en een groene plastic zak, die wij tijdens ons evenement op de foto zullen zetten. Met dat op de foto zetten zijn we vandaag maar vast begonnen!

 

Heel veel dank aan De Groene Sluis!