Programma

Tour of Art Flevoland 2019 vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. De locaties zijn geopend voor het publiek van 12.00 tot 18.00 uur.

PROGRAMMA van de Tour of Art Flevoland 2019

Vrijdag 13 september:
Inrichting van de centrale deelnemersexpositie in de KUBUS.

Vanaf 14 september t/m 10 oktober is de deelnemersexpositie te bekijken. (Klik hier voor de openingstijden van de KUBUS)

Zaterdag 14 en zondag 15 september:

Deelname van Stichting Culturale aan het LelySTART-onderdeel ‘Kunstgras’.
De organisatie is er aanwezig met een kraam en een tent voor de promotie van de Tour of Art Flevoland. Bij onze kraam zijn de brochures van de Tour of Art gratis op te halen. Ook kunt u er informatie verkrijgen over ‘Vrienden van Tour of Art Flevoland’.

Donderdag 19 september:
Opening van de centrale deelnemersexpositie, in de KUBUS.

De inloop is vanaf 19:30 uur. Het openingsprogramma start om 20:00 uur. Iedereen is van harte welkom. De entree, de drankjes en de hapjes, zijn gratis.

Na afloop van het openingsprogramma is iedereen welkom op de omloop, voor een drankje en kleine hapjes, gemaakt en gesponsord door Restaurant Applaus.
Uiteraard is er volop de gelegenheid om na te praten en om de deelnemersexpositie te bekijken.

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober: het weekend van de TOUR OF ART FLEVOLAND!
Dit is het weekend waar het evenement om draait.

Tijdens dit weekend stellen 65 Flevolandse beeldend kunstenaars, verspreid over 17 Lelystadse locaties, hun beeldende kunst ten toon. Alle deelnemerslocaties zijn beide dagen geopend van 12.00 tot 18.00 uur.