Sponsoren uitgelicht 5

Zorgboerderij Groei-End is sponsor en locatie bij de Tour of Art

Zorgboerderij Groei-end

Zorgboerderij Groei-end verdient om meerdere redenen een vermelding in onze rubriek ‘Sponsoren uitgelicht’.

Al 10 jaar lang is deze locatie een deelnemerslocatie van Atelierroute Lelystad / Tour of Art Flevoland. Aanvankelijk omdat Menja Weide, eigenares van de zorgboerderij en tevens kunstenares, zelf aan het evenement deelnam. De laatste jaren doet op deze locatie ook steeds een aantal mensen mee van haar eigen zorgboerderij, of van een andere gelijksoortige instelling. Dit jaar doen er 12 deelnemers van ‘Atelier Groei-end’ mee, die onder leiding van Menja hun creatieve talenten kunnen ontwikkelen.
Menja zelf heeft het daardoor te druk om zelf mee te kunnen doen, maar er zullen hier op 7 en 8 oktober, behalve de ateliergroep, twee andere deelnemers exposeren.

Dit jaar is de zorgboerderij tevens financieel sponsor. De eigenaars, Menja en Sietse Weide, vinden de Tour of Art Flevoland zo’n mooi evenement, en zijn zo blij dat op deze manier hun zorgboerderij, en daarmee zorgboerderijen in het algemeen, extra positief voor het voetlicht gebracht worden, dat zij hieraan graag een extra financiële bijdrage leveren.
Uiteraard zijn wij daar heel blij mee!