Sponsoren uitgelicht 2

Sponsor 1, KWOOT communicatie, staat in dit bericht in het zonnetje

KWOOT communicatie en reclame

Zoals in het vorige sponsorbericht aangegeven, gaan de beurtelings al onze ondersteuners eens in het zonnetje zetten. Hierbij werken we niet in een vaste volgorde, maar per berichtje kiezen we er één of meer uit.
We beginnen met KWOOT.

KWOOT communicatie en reclame, Dronten:

KWOOT communicatie en reclame ontwerpt alweer voor het derde jaar gratis al het drukwerk plus de belangrijkste advertenties voor de Tour of Art Flevoland. Daarnaast hebben zij vorig jaar, tegen een zeer gereduceerd tarief, onze nieuwe websites gebouwd: www.tourofartflevoland.nl en www.stichtingculturale.nl. Ook denken ze graag met ons mee over onze verdere PR.
Toen Frans Loos, toen nog eigenaar van Inaxion, die jarenlang onze grote sponsor en ontwerper was, me vertelde dat hij zijn bedrijf ging verkopen, en nog wel aan een bedrijf buiten Lelystad, schrok ik enorm. Waar vind je als relatief kleine stichting zomaar even een nieuwe ontwerper? Gelukkig voor ons had Frans bij de directeur van KWOOT, Koos in ’t Hout, ‘bedongen’ dat KWOOT de sponsoring van (toen nog) Atelierroute Lelystad zou voortzetten. In het eerste gesprek bij KWOOT gaf Koos aan in ieder geval één jaar die sponsoring voort te zetten, en na een jaar te evalueren of hij het zou doorzetten.
Toen het jaar om was, was ik toch lichtelijk nerveus over wat er zou gebeuren. Wat een opluchting toen Koos zei: “Maar Erna, met zo iets leuks ga ik toch niet stoppen!”.
Ik voel me er inmiddels helemaal thuis, en altijd welkom. Niet alleen Koos, maar ook Henk en Anouk, staan altijd voor ons klaar als dat nodig is. En niet te vergeten Ben Ascherl, die al bij Inaxion veel werk aan de brochures deed, en ook nu achter de schermen nog steeds veel voor ons doet.

www.kwoot.nu

 

Erna Koelman
Voorzitter Stichting Culturale