Sponsoren uitgelicht 3

Mac3PARK stelt een locatie beschikbaar tijdens het Tour of Art weekend

MAC3PARK

Door de Open Coffee Lelystad kwam ik een tijd lang regelmatig bij MAC3PARK, aan de Albert Einsteinweg 4, op industrieterrein Larserpoort.
Tijdens de laatste Open Coffee die op die locatie plaatsvond, realiseerde ik me ineens dat dit toch wel een erg mooie deelnemerslocatie zou zijn. Voor fietsers misschien lijkt het misschien wat ‘uit de route’, maar nu we steeds meer bezoekers van buiten Lelystad krijgen, is de locatie juist heel gunstig gelegen, pal naast de A6 en de belangrijkste invalsweg naar Lelystad! Met de auto een fluitje van een cent!
Dankzij Fokke van Velzen was het fiat van Meine Breemhaar snel binnen. En dit jaar is deze locatie dus voor het eerst deelnemerslocatie.

Hoewel bijna iedereen de markante gebouwen wel kent, zal niet iedereen weten wat MAC³PARK precies is. Dus even wat uitleg door Fokke van Velzen:
“MAC³PARK is een snelgroeiende vastgoedonderneming in Flevoland met 150.000 m² aan bedrijfsruimte, bestemd voor totaaloplossingen betreffende verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte, inrichting, financiering en organisatie. Dat totaalpakket houdt ook in dat wij startende ondernemingen op weg helpen.

MAC³PARK heeft een heldere visie, namelijk: de juiste ruimte en faciliteiten bieden aan ondernemingen. Dit blijkt een doeltreffende visie, want MAC³PARK is de grootste aanbieder van thematisch vastgoed in Flevoland. Door onze specialisatie bieden wij maatwerkoplossingen voor ondernemingen die actief zijn in met name ICT en zakelijke dienstverlening. MAC³PARK telt 25 locaties en is verspreid over vier Flevolandse gemeenten: Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord.”
www.mac3park.nl

Erna Koelman
Voorzitter Stichting Culturale