Sponsoren uitgelicht 4

Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis

De Groene Sluis

Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis, op industrieterrein Noordersluis in Lelystad, is een winkel in tweedehandsspullen. Bijzonder aan de Groene Sluis is zij als doel hebben om de gehele winst, via het Groene Sluis Fonds, uit te keren aan goede doelen. Dat is al een goed doel op zich! Bijdragen worden gegeven aan concrete projecten, niet om een gat in de begroting te dichten.

Het Groene Sluis Fonds is in het leven geroepen om instellingen, organisaties en/of initiatieven binnen Lelystad te ondersteunen, die aan vastgestelde criteria voldoen. Ieder jaar wordt er een nieuwe Fondscommissie samengesteld, die bestaat uit vrijwilligers van de kringloopwinkel. Een prachtig initiatief!

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst een aanvraag ingediend, en we vielen meteen ‘in de prijzen’, waardoor De Groene Sluis dit jaar tot onze grote sponsoren gerekend mag worden. Hierdoor hebben ze dit jaar een paginagrote advertentie in onze mooie brochure, plus een kleine versie op de achterkant van de plattegrond, die in de brochure ingevouwen zit.

Wij zijn De Groene Sluis zeer dankbaar voor dit mooie initiatief. Daarom noemen er het ook graag nog eens op onze website.
www.degroenesluis.nl

Erna Koelman
Voorzitter Stichting Culturale