Sponsoren uitgelicht 6

Dit keer aandacht voor Memo en de Flevopost

MeMo en de FlevoPost

PR is, naast het organiseren van het evenement zelf, voor ons als organisatie de allerbelangrijkste activiteit! Dit keer twee sponsoren die ons steunen door korting te geven op de normale tarieven, waardoor wij nog meer PR kunnen maken voor de Tour of Art Flevoland.

Al vanaf de start van het evenement in 2006, laten we, tijdens de laatste 1 of 2 weken vóór het weekend van de Tour of Art Flevoland, grote posters plaatsen langs de Lelystadse dreven. Dit jaar zullen deze posters voor het eerst ook langs de wegen in Dronten (inclusief Biddinghuizen en Swifterbant) komen te staan.
Deze A0-posters laten wij drukken door MeMo reclame | print | sign. Al zeven jaar lang krijgen we jaarlijks korting op de drukkosten. Het drukwerk is altijd prima verzorgd, en we krijgen vaak een aantal posters extra voor eigen gebruik. Die kunnen we dan goed gebruiken bij LelySTART en bij een aantal wat minder makkelijk te vinden locaties!

Met de FlevoPost hebben we inmiddels al een aantal jaren een mooi contract, waardoor het voor ons mogelijk is om de laatste acht weken voor het evenement tegen een gereduceerd tarief extra PR te maken. We kunnen daardoor acht weken lang wekelijks een ‘Advertorial’ plaatsen, in een vaste lay-out, en met ons vaste logo en een wekelijks wisselende foto erbij. Daarnaast komt er op de woensdag voor het evenement (dit jaar dus in de krant van 4 oktober) een paginagrote advertentie. Zowel de ‘Advertorials’ als de grote advertentie komen in alle drie de edities.