Sponsors uitgelicht 7

Rabobank Flevoland

Rabobank Flevoland

Rabobank Flevoland draagt uit: ‘Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt Rabobank Flevoland de lokale samenleving.’ En dat maken ze helemaal waar! Hier enkele voorbeelden.

Rabobank Flevoland sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. En dat dit geen loze woorden zijn, hebben wij dit ook jaar weer ondervonden. Voor het derde achtereenvolgende jaar is Rabobank Flevoland een van onze grote sponsoren.
Dat zij daarvoor een tegenprestatie vragen, vinden wij volstrekt normaal. Wij hanteren al jaren  sponsorpakketten, waarin wij vastleggen wat wij als tegenprestatie bieden bij welke sponsorbedragen. En bij grote sponsorbedragen, zoals in het geval van de Rabobank Flevoland, stemmen we altijd even af of er vanuit de sponsor nog specifieke wensen zijn. Bovendien doen we in de praktijk voor grote sponsoren altijd net ietsje meer dan we beloven.

Naast sponsoring, geeft Rabobank Flevoland ook donaties, vanuit het Coöperatiefonds, waarvoor vier maal per jaar aanvragen kunnen worden ingediend. Hiervoor zijn geen tegenprestaties nodig.

Een ander voorbeeld is de Rabobank Clubkas Campagne, die op dit moment in Flevoland loopt. Dit jaar gaan wij als stichting voor het eerst proberen om ook hier geld uit te krijgen. Als dat lukt, zouden we een bescheiden start kunnen maken met de aanschaf van een aantal expositiepanelen, om locaties met weinig ophangmogelijkheden voor tweedimensionale kunst toch te kunnen gebruiken.
Hoe u ons hierbij kunt helpen, leest u elders op deze website.