Spotlight on 3 – Tiny’s Galerie

Hier exposeren op 7 en 8 oktober Tiny de Bruin, Carin Staal, Souad Kokash en Marijke Kienhuis

Bij Tiny’s Galerie vindt u werken van Tiny zelf en drie andere kunstenaars.

 

Tiny de Bruin. Met een combinatie van papier, acryl, canvas, waterverf en incidenteel olieverf geeft zij uiting aan veranderingsprocessen in het leven. Ze probeert het moment te pakken waarop het denken stopt, en de intuïtie het overneemt. Haar kleurrijke schilderijen zullen u dat zeker duidelijk maken.

Marijke Kienhuis schildert en maakt gedichten. In haar intuïtieve werken gebruikt ze vormen, lijnen, kleuren. Spelenderwijs streeft ze er naar haar persoonlijke waarheid te ontdekken. Daarbij geeft ze ruimte aan de verbeelding en persoonlijke vrijheid om invulling te geven aan haar werk.

Souad Kokash is afgestudeerd als interieurarchitecte en was visueel kunstenaar aan de universiteit van Bagdad. Als Syrische vluchtelinge probeert ze met kleur en sensitiviteit uw hart te veroveren. ‘Kunst is dé manier om contact te maken met de wereld’.

Carin Staal-Brouwer maakt handgemaakte keramische objecten waarbij zij haar werk opbouwt uit platen klei. Zij vindt de expressiemogelijkheden van dit materiaal eindeloos. Bij het decoreren maakt ze gebruik van tekeningen en afdrukken waardoor haar werk verrassend tot leven komt.