Spotlight on 5

In het gebouw van JTL in de Kamp exposeren zes dames hun werk tijdens de Tour of Art

In dit gebouw aan de Kamp exposeert een groep kunstenaars die al jaren schilderen, te weten

Bertie van Zijl, die acryl- en olieverf op doek laat zien. Haar ontwikkeling laat zich duidelijk niet alleen in haar werk zien, maar ze zoekt haar weg tegenwoordig ook in het beschilderen van lampenkappen!

Fransje van Eersel-Tweebeeke schildert eveneens al jaar en dag met acryl en olieverf op doek. Ze heeft al veel exposities op haar naam staan. Als u van kleur houdt haalt u hier uw hart op.

Henriëtte Hofstee, en ook zij schildert met acryl- en olieverf op doek. Middels kleur en sfeer zoekt zij naar een eindresultaat dat rust geeft.

Alwine Willems zoekt naar ‘een nieuwe huid’ op papier en doek. Die nieuwe huid maakt ook zij van acryl- en olieverf. Alwine heeft een jaartje overgeslagen, maar doet nu ook weer mee.

Alle bovengenoemde dames zijn in hun zoektocht op dit moment hun weg aan het vinden in het brons.

In hun atelier treft u eveneens aan:

Marga Wiebenga, die fotografeert. Haar ontelbare foto’s laten verhalen zien met zeer uiteenlopende invalshoeken. Realistische en surrealistische beelden, licht, kleur, structuur en dubbelbeelden, te veel om op te noemen, passeren de revue.

Ook Camille van Os exposeert op deze locatie. In haar bronzen beelden zoekt ze visuele spanning via eenvoudige lijnen, hetgeen resulteert in haar dynamische beelden.
Ook Marga en Camille zijn al lang exposanten bij de Tour of art Flevoland.