‘KUNSTGREEP-16’ – locatie 16, Leonardo Hotel Lelystad City Center

Een overzicht van de deelnemers die exposeren op locatie: Leonardo Hotel Lelystad City Center.

Locatie: Leonardo Hotel Lelystad City Center; Agoraweg 11, 8224 BZ Lelystad
www.leonardo-hotels.nl/lelystad

Deelnemers op deze locatie:

  1. Collin de Bruin
  2. Jan-Albert Ernsten
  3. Helen van ’t Hoen
  4. Astrid van Ruiten

 

Collin de Bruin    www.collindebruin.com

Collages

Collin de Bruin maakt collages. Het werk komt tot stand vanuit gedichten die uit gevonden zinnen ontstaan. De sfeer in het gedicht wordt verbeeld in het kunstwerk. De collages worden samengesteld uit oude, soms antieke, tijdschriften.

Jan- Albert Ernsten    www.ap-arts.nl

Olieverf

Vanaf 2010 is schilderen een passie voor Jan- Albert Ernsten. Portretten van mensen en de natuur staan centraal in zijn werk. Hij probeert in ieder schilderij emotie te vangen. De schilderijen hebben warme kleuren of zijn uitgevoerd in zwart/wit. Jan- Albert: “Schilderen is meditatief; een brug naar rust.“

Helene van ’t Hoen    www.hvanthoen.nl  

Mixed media / Fotografie

Helene van ’t Hoen studeerde aan de kunstacademie in Breda en vervolgens kunstgeschiedenis in Leiden. Ze maakt foto’s vanuit een fascinatie voor de sfeer van die plek. Helene componeert kleine wandsieraden van materiaal uit de natuur.

Astrid van Ruiten    www.opgoudgeluk.nl

Goudsmid

Astrid van Ruiten is goudsmid; zij volgde de opleiding in Schoonhoven. Later werd ze ook edelsteenkundige. Astrid ontwerpt en maakt unieke sieraden, gemaakt van natuurlijke materialen, en geïnspireerd door persoonlijke verhalen. Als ze edelstenen gebruikt, staan die centraal in het ontwerp. Een andere inspiratiebron is de moderne architectuur met zijn strakke vormen.