Bekende en nieuwe deelnemerslocaties

Informatie over de locaties waar u de kunstenaars kunt bezichtigen.

De volgende stap voor de organisatie is om de deelnemers te verdelen over de beschikbare deelnemerslocaties. Helaas vallen er ieder jaar, om zeer uiteenlopende redenen, een of meer deelnemerslocaties af. Daardoor hebben we ieder jaar hebben, behalve reeds bekende en nieuwe deelnemers, ook reeds bekende en nieuwe deelnemerslocaties. Het is te veel om op te noemen. Bevendien zijn nog niet alle keuzes gemaakt. Maar toch vast even wat krenten uit de pap.

Een van de nieuwe locaties van dit jaar is Porteum, de nieuwe Lelystadse campus. Het ronde gebouw op bijgaande foto is het cultuurgebouw van deze campus. Een groot deel van de begane grond mogen we dit jaar gebruiken als deelnemerslocatie. Een suggestie die van de campus zelf afkwam! Dat is ook de reden dat we een aantal leerlingen van de campus de gelegenheid gaan geven om ook werk te exposeren.
Twee andere nieuwkomers zijn het Waterschapshuis Zuiderzeeland, en Aestas, het welbekende wellness centrum van Ineke Sommer. Ook daar zijn we heel blij mee! Alle drie locaties die alleen al om de locatie een bezoek waard zijn.
Maar natuurlijk zijn we ook blij met al onze al eerder gebruikte locaties! Posa kon vorig jaar door omstandigheden de locatie niet beschikbaar stellen. Maar dit jaar zijn ze heel graag weer van de partij. Ook van locaties als De Werfsjob, het crematorium (alleen op zondag!) en zeker ook Het Erf van BoerKok , maar ook minder grote locaties als Ansul en VLIEG Makelaardij, zijn we erg blij dat die ons weer ter beschikking gesteld worden. Het geeft maar aan dat er weer een breed spectrum aan deelnemerslocaties te bezoeken zal zijn dit jaar. Wij kijken ernaar uit. Wij hopen dat u dat ook doet!