Brochure

Printbare documenten!

Op deze pagina staat de brochure van de Tour of Art 2023.
Deze digitale brochure kan online bekeken en gedownload worden.

Brochure 2023 – Tour of Art

De verspreiding van de brochures is in volle gang. Verspreid over heel Flevoland en aan de overzijde van de Randmeren, zijn veel locaties waar de brochure van de Tour of Art (gratis) af te halen is.
Op de hieronder genoemde locaties wordt aangevuld als de brochures op zijn. Hier zouden dus (nu al, of anders vanaf zeer binnenkort) altijd brochures beschikbaar zouden moeten zijn. Mocht er op een van deze locaties toch geen brochure meer zijn, stuur dan een mailtje naar info@stichtingculturale.nl, met de plek waar aanvulling nodig is. Wij gaan dan voor aanvulling zorgen.

LELYSTAD: KUBUS, Kunstuitleen Lelystad, AGORA Theater, FlevoMeer Bibliotheek, Read Shop De Brunte (Lelycentre), Read Shop Kroonpassage, en in de bakken van de VVV in het stadhuis en onderaan de roltrap naar de Bibliotheek

ALMERE: De Nieuwe Bibliotheken in Almere-Stad, Almere-Haven, Almere-Buiten en Almere-Poort; De Roestbak en het Café in Almere-Haven; VVV/City Marketing (Almere Centrum)

DRONTEN: FlevoMeer Bibliotheek (Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant), De Meerpaal / VVV

NOORDOOSTPOLDER: Cultuurbedrijf en Theater Het Voorhuys (Emmeloord), Museum Nagele, Museum Schokland, Restaurant Schokland

URK: Bibliotheek, Gemeentehuis, Tourist Info Urk, Galerie Plein 1890

ZEEWOLDE: De VVV-wand bij De Leeuws Snacks, De Verbeelding, Boekwinkel Bruna

Ook worden er op veel plekken in NOORDWEST-VELUWE en op een paar plekken in KAMPEN brochures neergelegd. Hier wordt echter niet bijgevuld.
Uiteraard kunt u, als er geen papieren brochure beschikbaar is, altijd de digitale brochure bekijken.