Beoordeling inschrijvingen Tour of Art gestart

Het aantal inschrijvingen is hoger dan ooit tevoren! Ook dit jaar is weer voor een breed scala aan technieken en stijlen ingeschreven.

We hadden al laten weten dat de inschrijving voor de Tour of Art verrassend goed liep. Dit jaar, het 16e jaar sinds de start dat wij een kunstevenement organiseren, is het aantal inschrijvingen hoger dan ooit tevoren! De kunstenaars zijn duidelijk toe aan deelname aan een mooi kunstevenement. Ook dit jaar is weer voor een breed scala aan technieken en stijlen ingeschreven. En ook dit jaar weer zijn er, naast mensen die al één of meer keer meegedaan hebben, een groot aantal nieuwe inschrijvingen. Natuurlijk zijn we blij met alle inschrijvingen! Maar extra blij zijn we met het hoge aantal Almeerse kunstenaars, en met het groeiende aantal leden van de KVF dat ingeschreven heeft. Voor ons is dit een bevestiging dat we zes jaar geleden een goede keuze gemaakt hebben door van een evenement met alleen Lelystadse kunstenaars over te stappen naar kunstenaars uit heel Flevoland.

De kunstenaars die vorig jaar ingeschreven hadden én door de selectie gekomen waren, en die dit jaar weer inschreven met dezelfde techniek(en) en stijl(en) mogen hun selectie meenemen naar dit jaar. Alle overige kunstenaars worden zoals gebruikelijk geballoteerd. Alle informatie is nu naar de drie beoordelaars van dit jaar gestuurd. Het wachten is nu dus op de adviezen van de beoordelaars. We zijn heel benieuwd!
En uiteraard laten we het weten als de selectie heeft plaatsgevonden.

Intussen zijn we achter de schermen hard bezig om te zorgen dat we voldoende geschikte deelnemerslocaties ter beschikking hebben, nu de kans bestaat dat ook het aantal daadwerkelijke deelnemers groter zal zijn dan ooit tevoren. Maar ook dat lijkt helemaal de goede kant op te gaan.