Brochure 2021

De brochure van de Tour of Art Flevoland 2021 is inmiddels beschikbaar, zowel in een papieren versie als digitaal. De digitale versie kan bekeken of gedownload worden via deze link. De papieren brochures zijn inmiddels breed verspreid in heel Flevoland, plus op meerdere plaatsen in Kampen en in de Noordwest-Veluwe. De belangrijkste verspreidingsplekken staan hieronder […]

De brochure van de Tour of Art Flevoland 2021 is inmiddels beschikbaar, zowel in een papieren versie als digitaal. De digitale versie kan bekeken of gedownload worden via deze link.

De papieren brochures zijn inmiddels breed verspreid in heel Flevoland, plus op meerdere plaatsen in Kampen en in de Noordwest-Veluwe. De belangrijkste verspreidingsplekken staan hieronder vermeld. De bedoeling is dat op die plekken brochures aangevuld worden als ze bijna op zijn. (Er volgen binnenkort nog enkele aanvullingen.)

Mocht u onverhoopt ergens geen brochure meer aantreffen, aarzel dan niet om ons daarop te attenderen via info@stichtingculturale.nl. We zullen dan voor aanvulling zorgen.

Plekken waar in ieder geval brochures zouden moeten liggen zijn:

Lelystad:
KUBUS, Kunstuitleen Lelystad, AGORA Theater & Congrescentrum, FlevoMeer Bibliotheek, Read Shop / De Brunte (Lelycentre), Tiny’s Galerie, Read Shop (Kroonpassage), Theater Posa, VLIEG Makelaardij, en in de rekken van de Tourist Info.

Almere:
De ‘Nieuwe Bibliotheek’ in Almere-Stad, Almere-Buiten, Almere-Haven en Almere-Poort, VVV/CityMarketing (Almere centrum, Diagonaal 99), ‘Caf√© op 2’ (in Cultureel Centrum ‘De Voetnoot’), Alosery Art Galery.

Dronten:
FlevoMeer Bibliotheek, VVV, Boekwinkel Bruna, Boekwinkel Voster Boek en Kantoor

Swifterbant:
FlevoMeer Bibliotheek

Zeewolde:
De Verbeelding, De Leeuw Snacks (in de VVV-wand!), Boekwinkel Bruna, Atelier Kunst en Meer

Noordoostpolder:
Cultuurbedrijf NOP, Boekhandel Bruna (Helaas mag het bij het theater en het restaurant  Voorhuys niet meer.), Museum Schokland, Restaurant van Museum Schokland, Museum Nagele, Het Wapen van Ens, Hotel van Saaze (Kraggenburg)

Urk:
Bibliotheek, Gemeentehuis, Tourist Info Urk, Galerie Plein 1890.

Harderwijk:
Boekhandel Bruna, Stadsmuseum Harderwijk

Elburg:
Stadmuseum Sjoel, Stadsmuseum Elburg

Nunspeet:
Noord-Veluws Museum, VVV Nunspeet

Kampen:
Tourist Info Stadskazerne, Tourist Info Bos, Stedelijk Museum

Voorts via de deelnemers en op de meeste deelnemerslocaties.