Centrale deelnemersexpositie Tour of Art en Opening

Vanaf 9 september is de deelnemersexpositie al te bezichtigen.

Op donderdagavond 14 september vindt in de KUBUS (Agorabaan 3, Lelystad) de feestelijke Opening plaats van de centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

De inloop is vanaf 19:30 uur. Tijdens de inloop kan een kopje koffie of thee of een glaasje fris gedronken worden. Ook kan de expositie alvast bekeken worden.

Het feestelijke openingsprogramma in de Grote Zaal start om 20:00 uur. Het belooft een bijzondere opening te worden, met gevarieerde optredens van jong talent van ‘The Cube’.

Na afloop hiervan wordt er een drankje en een hapje geserveerd. De hapjes worden gemaakt en aangeboden door restaurant Applaus.

Uiteraard is er ook na de opening alle gelegenheid om de expositie te bekijken. Maar gezellig napraten onder het genot van een drankje en een hapje, of de kunstenaars ontmoeten kan uiteraard ook.

 

Wij hopen weer vele kunstenaars – al of niet met partners, familie of vrienden –sponsoren en andere geïnteresseerden te mogen verwelkomen.

 

Behalve tijdens de opening is de expositie te bekijken van zaterdag 9 september (tijdens LelySTART!) t/m woensdag 11 oktober, tijdens de openingstijden van de KUBUS.

 

Klik op ‘BEKIJK ALLE FOTO’s’ voor enkele foto’s van de Opening van de deelnemersexpositie in 2022.