De details over de Tour of Art op een rijtje

Alle info over Tour of Art.

Na de druk bezochte en geslaagde Opening van de deelnemersexpositie op donderdagavond 15 september in de KUBUS, komt het weekend van Tour of Art Flevoland 2022 nu met rasse schreden dichterbij.
Houdt u van beeldende kunst, noteer dan zaterdag 1 en zondag 2 oktober in uw agenda. Tijdens dat weekend kunt u op 16 verschillende locaties in Lelystad genieten van beeldende kunst van 68 Flevolandse kunstenaars plus een aantal leerlingen van Porteum, de nieuwe school voor voortgezet onderwijs.

De deelnemerslocaties zijn beide dagen geopend van 11:00-17:30 uur. Met uitzondering van locatie 8, crematorium Ölandhorst; deze locatie is alleen op zondag 2 oktober voor de Tour of Art geopend.

Een goede tip is om, voordat u op 1 of 2 oktober ‘op ronde gaat’, de centrale deelnemersexpositie in de KUBUS te bekijken. Deze is te bezoeken tijdens de openingstijden van de KUBUS, en uiteraard tevens tijdens het weekend van de Tour of Art, op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, van 11:00-17:30 uur. (U kunt daar ook een brochure ophalen!)

Op de website van de Tour of Art is alle informatie over het evenement te vinden.
Informatie over alle deelnemende kunstenaars, hun kunst is te vinden onder https://tourofartflevoland.nl/exposanten/.
Informatie over de deelnemerslocaties plus wie waar deelnemen, is te vinden onder https://tourofartflevoland.nl/locatie/.
De digitale brochure is te bekijken en te downloaden vanaf https://tourofartflevoland.nl/plattegrond/. Op deze pagina istevenste lezen waar een papieren brochures (gratis) af te halen is.

Klik op ‘BEKIJK ALLE FOTO’s’ voor enkele foto’s genomen op deelnemerslocaties tijdens Tour of Art Flevoland 2021, plus een aantal foto’s van de ingerichte deelnemersexpositie 2022 in de KUBUS.