De Groene Sluis doneert aan de Tour of Art

Stichting Culturale ontvangt een bijdrage van de Groene Sluis voor een speciaal project tijdens Tour of Art 2020

Donatie van De Groene Sluis voor bijzondere jubileumactiviteit

Op 14 februari, Valentijnsdag, deelde De Groene Sluis tijdens een zeer geslaagde, feestelijke avond maar liefst €85.000 uit aan goede doelen. Ook wij, Stichting Culturale, waren een van de gelukkige organisaties die die avond geld toebedeeld kregen. We krijgen €2.500 voor een bijzondere jubileumactiviteit die zal plaatsvinden tijdens de 15e Tour of Art Flevoland, op 3 en 4 oktober.

Uiteraard zullen we ruim tevoren meer details bekend maken, maar nu alvast de hoofdlijnen:
Dit jubileumproject heet ‘Never Ending Art’. Deze naam verwijst naar het gelijknamige bedrijf, ‘Never Ending Art’, van twee Almeerse kunstenaressen: Ninette Koning en Mariël Bisschops. Zij zullen tijdens de jubileumeditie van de Tour of Art een ‘community art’ project organiseren op het grasveld voor de Agora en/of op het grasveld voor de KUBUS.
Iedereen, jong en oud, mag en kan hieraan meedoen. Gezamenlijk zal het publiek een of meerdere kunstwerken maken van alleen afvalmaterialen. Vermoedelijk zullen hiervoor lege drankblikjes gebruikt worden.

Wij zijn de Groene Sluis, en zeker ook Janneke Pikkert, zeer dankbaar dat we dit project ten uitvoer kunnen gaan brengen. Om in de stijl van de Valentijnsavond te blijven: De Groene Sluis en Janneke Pikkert hebben een HART VAN GOUD!