Deelnemers Tour of Art 2022 bekend

Informatie over de kunstenaars die meedoen dit jaar.

Op basis van beoordelingen door drie onafhankelijke beoordelaars van buiten Flevoland is de selectie van deelnemers aan de Tour of Art gemaakt. Er zijn 68 deelnemers door de selectie gekomen. Dat is bijna net zo veel als het record aantal van vorig jaar.
Naast deze deelnemers zullen er ook leerlingen van Porteum meedoen, die kunst in hun eindexamenpakket hebben. Welke leerlingen werk mogen exposeren tijdens de Tour of Art is nu nog niet bekend. De kunst die geëxposeerd zal worden, zal worden afgestemd op de deelnemers aan de Tour of Art die op deze locatie worden ingedeeld, zodat hen een mooi geheel wordt. Dit wordt gecoördineerd door kunstdocente Sandra Grootenboer.

Alle kunstenaars die ingeschreven hadden hebben inmiddels bericht ontvangen of ze wel of niet mee mogen doen. Binnenkort wordt alle informatie van de geselecteerde kunstenaars die op de website komt te staan, uitgezocht, gecheckt op eventuele fouten of onvolkomenheden, en vervolgens naar de webmaster gestuurd. We hopen dat het lukt om alle informatie over de deelnemers eind april/begin mei op de website te hebben.
De informatie over de indeling over de locaties is dan nog niet beschikbaar. Hopelijk wordt dat uiterlijk eind mei.