Deelnemersselectie 2023 is bekend

Het is bekend welke kunstenaars meedoen aan Tour of Art Flevoland 2023.

Zojuist is de selectie van de deelnemers bekend geworden. Er zullen dit jaar 64 geselecteerde kunstenaars deelnemen. Daarnaast zullen, net als vorig jaar, een aantal leerlingen van Porteum een kunstwerk mogen exposeren. Alle kunstenaars die ingeschreven hadden zijn inmiddels op de hoogte gebracht over of ze wel of niet door de selectie gekomen zijn.
Binnenkort zal de relevante informatie over de deelnemers (naam, techniek, 25-woordentekst en 4 foto’s per kunstenaar) worden aangeleverd aan de webmaster, die de informatie vervolgens op de website van de Tour of Art zal plaatsen.

De volgende stap voor de organisatie is nu het ‘clusteren’: het indelen van de deelnemers over e beschikbare locaties. Dat zal in de loop van de maand april gebeuren. Het is altijd een behoorlijke puzzel om zo goed mogelijk aan alle wensen tegemoet te komen, de deelnemers zodanig in te delen, dat er op iedere locatie voldoende variatie in kunst te zien is, maar het toch wel allemaal bij elkaar past. Tot nu toe is dat altijd gelukt, dus ook nu zullen we er wel weer uit komen. Als ook de indeling bekend is, zullen alle deelnemers worden geïnformeerd op welke locatie en met ze zullen gaan deelnemen op 7 en 8 oktober. Die informatie za, dan ook op de website toegevoegd worden.