Gerrit Koster wint kunstverkiezing ANSUL

Werknemers van ANSUL hebben werk van Gerrit Koster uitgekozen.

Bij ANSUL, dit jaar voor het eerst deelnemerslocatie van de Tour of Art, hebben vier Flevolandse kunstenaars hun werk mogen exposeren.
Algemeen Directeur Erik van Ekeris had een actie bedacht om ook alle werknemers op zijn locatie, actief bij de kunst te betrekken. Tijdens het Tour of Art weekend hield ANSUL een open dag voor het personeel. Alle medewerkers werden uitgenodigd op een stem uit te brengen op één van de kunstwerken die dat weekend bij ANSUL te zien waren. Het kunstwerk dat de meeste stemmen zou krijgen zou door ANSUL aangekocht worden. Dit zou eerst een jaar in het bedrijf op een goed zichtbare plaats opgehangen of neergezet worden. Na dat jaar wordt het kunstwerk verloot onder de medewerkers die op dit werk gestemd hadden.
Het winnende kunstwerk was ‘Kleur 2’, een foto van de Dronter creatieve fotograaf Gerrit Koster. Op 3 november heeft de overhandiging van deze foto aan ANSUL plaatsgevonden. Meteen werd een mooie plek bij de hoofdingang uitgekozen waar de foto bijna een jaar zal blijven hangen. Rond de tijd van de Tour of Art 2022 zal het werk verloot worden onder de werknemers die hierop gestemd hebben.

Stichting Culturale, de organisatie van Tour of Art Flevoland, is blij verrast met dit stimulerende initiatief!