Gevarieerd programma Opening Tour of Art

Feestelijke opening plaats van de Tour of Art Flevoland op 15 september in de Kubus.

Op donderdagavond 15 september vindt in de KUBUS, Agorabaan 3 in Lelystad, de feestelijke opening plaats van de jaarlijkse centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland. De KUBUS biedt een gevarieerd openingsprogramma aan, waarvan de details nog even een verrassing blijven. De toegang is gratis; iedereen is welkom; aanmelden is niet nodig.

Een vast onderdeel van de jaarlijkse Tour of Art Flevoland, die dit jaar plaatsvindt op 1 en 2 oktober, is een centrale deelnemersexpositie in de KUBUS. In deze expositie, die duurt van 10 september tot en met 5 oktober, is van elke deelnemer aan de Tour of Art Flevoland een kunstwerk te zien.
Al ruim 15 jaar is het een traditie dat deze expositie feestelijk geopend wordt. Deze openingen zijn doorgaans goed bezocht en gezellig. Ook dit jaar belooft het weer een mooie opening te worden.
Iedereen is op 15 september welkom vanaf 19:30 uur in de foyer van de KUBUS, voor koffie/thee en voor het ontmoeten van de kunstenaars, de organisatie en publiek. Ook kan dan de expositie bekeken worden. Om 20:00 uur start een gevarieerd openingsprogramma in de Grote Zaal. Na afloop van het openingsprogramma kan er boven, op de omloop, een drankje gedronken worden. Er is dan tevens gelegenheid om de expositie te bekijken.

Ook kan die avond het jubileumboekje over 15 jaar Atelierroute Lelystad en Tour of Art Flevoland gekocht worden. (Prijs: €19,95.)