Het is bijna zover: 2 en 3 oktober Tour of Art Flevoland

Het weekend van de Tour of Art Flevoland komt er aan. Lees de laatste bijzonderheden.

Nog een week en dan is het zo ver! Tour of Art Flevoland, waarbij 73 Flevolandse kunstenaars bezoekers welkom heten. Alle locaties zijn gratis, zonder aanmelding en zonder coronatoegangsbewijs te bezoeken!
LET OP: Wel blijken er voor drie deelnemerslocaties toch coronatoegangsbewijzen vereist te zijn. In AGORA Theater & Congrescentrum (locatie 2), Leonardo Hotel Lelystad City Center (locatie 3) en Het Erf van BoerKok (locatie 7).

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober vindt de Tour of Art Flevoland 2021 plaats. Een record aantal (maar liefst 73) Flevolandse kunstenaars exposeren hun kunst, verspreid over 18 Lelystadse locaties. De deelnemerslocaties zijn beide dagen geopend van 12:00-18:00 uur. De kunstenaars zijn aanwezig, en gaan graag met u in gesprek. Uiteraard kan er ook kunst gekocht worden.

Een speciaal extra onderdeel dit jaar is ‘Never Ending Art’, dat plaatsvindt op het grasveld van de KUBUS. Dit is een ‘community art’ project, waarbij iedereen mag meewerken aan het maken van een kunstwerk van afvalmateriaal, onder leiding van de twee Almeerse kunstenaressen Ninette Koning en Mariël Bisschops. De vorm van het kunstwerk is niet tevoren bedacht. Iedereen die meedoet, helpt dus mee aan het bedenken van de uiteindelijk vorm.

In de KUBUS (Agorabaan 3, te Lelystad) vindt van 11-sep t/m/ 06-okt een centrale deelnemersexpositie plaats, waarbij van iedere deelnemer een kunstwerk te zien is. Deze expositie is te bekijken tijdens de openingsuren van de KUBUS.
Op 2 en 3 oktober zitten er mensen vanuit de organisatie klaar om u daar te verwelkomen, en uitleg te geven over het evenement. De KUBUS is ook een van de vele plekken waar de mooie brochure (gratis) af te halen is. En u kunt er al meteen vier deelnemende kunstenaars ontmoeten.

Alle details over de Tour of Art zijn op deze website te vinden.