Inschrijfdata Tour of Art 2021 bekend

Inschrijving van uiterlijk 12 maart t/m 10 april.

Inschrijving van uiterlijk 12 maart t/m 10 april

In voorgaande jaren startte de inschrijving voor de Tour of Art rond eind januari. Dit jaar zal de inschrijving uiterlijk 12 maart starten. De sluitingsdatum van de inschrijving is 10 april 2021. De deelnemersvoorwaarden stonden al op de website. Nu is daarin ook de sluitingsdatum van de inschrijving ingevuld.

Alertering voor kunstenaars die vorig jaar door de selectie gekomen zijn: Let in de deelnemersvoorwaarden extra goed op de voorwaarden onder ‘Uitzonderingsregel voor 2021′. Hieronder staan namelijk de voorwaarden vermeld waaronder de ballotage van vorig jaar geldig blijft  voor 2021!

We benadrukken: Als de Tour of Art Flevoland ook dit jaar i.v.m. corona niet door zou kunnen gaan, dan krijgen alle deelnemers hun volledige deelnemersbijdrage teruggestort.

De inschrijfperiode duurt dit jaar ietsje korter dan gebruikelijk. (Ca. 4 i.p.v. ca. 5 weken.) Voor kunstenaars die willen inschrijven, is het wellicht handig om de deelnemersvoorwaarden alvast te bekijken, en misschien ook alvast na te gaan denken van welke kunstwerken je foto’s wilt inleveren en/of die foto’s alvast te (laten?) maken.
Ook het inschrijfformulier is al gereed, maar dat is nog niet online. Dat doen we vlak voordat de inschrijving daadwerkelijk gaat starten.

We hopen natuurlijk dat het in oktober niet meer nodig zal zijn, maar we hebben alle potentiële deelnemerslocaties opnieuw tegen het (corona)licht gehouden, en we zullen alleen deelnemerslocaties kiezen die volgens ons coronaproof te gebruiken zijn.