Inschrijven voor Tour of Art kan tot en met 10 april!

Inschrijvingen stromen binnen. Het kan nog t/m 10 april.

Er blijkt veel animo te zijn voor deelname aan de Tour of Art Flevoland 2021, die gepland staat voor zaterdag 2 en zondag 3 oktober. De inschrijvingen stromen nog sneller binnen dan gebruikelijk, en de kunstenaars geven aan er erg veel zin in te hebben en echt te hopen dat het dit jaar wel weer door mag gaan. Maar kunstenaars die nog niet ingeschreven hebben, attenderen we erop dat er tot en met 10 april kan worden ingeschreven.
Mocht de Tour of Art i.v.m. corona niet door kunnen gaan, dan krijgen alle deelnemers hun inschrijfgeld terug!

Als organisatie waren we natuurlijk best wel bezorgd of er, i.v.m. corona, wel voldoende kunstenaars zouden willen inschrijven. Maar vooralsnog lijkt die zorg niet nodig. Nooit eerder hebben we in de eerste paar weken van de inschrijfperiode al zo veel aanmeldingen ontvangen als dit jaar!
Alle Flevolandse beeldend kunstenaars, zowel amateurs als professionele kunstenaars worden nog steeds van harte uitgenodigd om in te schrijven. We rekenen weer op een breed scala aan technieken. Bij de indeling van de deelnemende kunstenaars over de beschikbare locaties (alle in Lelystad) wordt ervoor gezorgd dat er op elke locatie diverse kunstvormen te zien zijn. Daarmee worden alle locaties zo aantrekkelijk mogelijk voor de bezoekers. Als de Tour of Art inderdaad door kan gaan, zal er uiteraard voor worden gezorgd dat dan geldende regels worden nageleefd.

Flevolandse beeldend kunstenaars die graag mee willen doen, kunnen op deze website, de deelnemersvoorwaarden en het inschrijfformulier vinden. Inschrijven is nog mogelijk tot en met uiterlijk 10 april.