Inschrijving Tour of Art 2021 gestart!

Inschrijven is mogelijk t/m 10 april 

Inschrijven is mogelijk t/m 10 april 

Een paar dagen eerder dan gepland, is de inschrijving voor Tour of Art 2021 geopend. De sluitingsdatum van de inschrijving blijft 10 april 2021. De deelnemersvoorwaarden staan  op de website. Hierin is nu ook een link naar het inschrijfformulier opgenomen.

Alertering voor kunstenaars die vorig jaar door de selectie gekomen zijn: Let in de deelnemersvoorwaarden extra goed op de voorwaarden onder ‘Uitzonderingsregel voor 2021′ onder kopje 1. Hieronder staan namelijk de voorwaarden vermeld waaronder de ballotage van vorig jaar geldig blijft  voor 2021! Ook voor het inleveren van de foto’s (zie kopje 4) geldt voor deze kunstenaars een speciale uitzonderingsregel.

We hopen natuurlijk dat het in oktober niet meer nodig zal zijn, maar we hebben alle potentiële deelnemerslocaties opnieuw tegen het (corona)licht gehouden, en we zullen alleen deelnemerslocaties kiezen die volgens ons coronaproof te gebruiken zijn.
Mocht de Tour of Art Flevoland i.v.m. corona niet door kunnen gaan, dan krijgen alle deelnemers hun volledige deelnemersbijdrage teruggestort.

Alle details over het evenement, de centrale deelnemersexpositie, deelnemersbijdrage,   betalingsgegevens, het toesturen van foto’s t.b.v. de beoordeling en selectie, belangrijke data én tijden, (en nog meer), staan in de Deelnemersvoorwaarden.
Zie hiervoor: https://tourofartflevoland.nl/deelname/voorwaarden/.
Hierin vindt u tevens een link naar het digitale Inschrijfformulier.

Bent u geen Flevolandse kunstenaar, maar kent u er wel een, voel u dan vooral vrij om hem/haar op dit bericht te attenderen! Wij waarderen dat zeer.