Interview over KUNSTTOUR 2.0 bij Lokale Omroep Zeewolde

Erna Koelman en Sonja Reedijk praten over kunst en Kunsttour 2.0

Op uitnodiging van Paula Hijne waren Erna Koelman, voorzitter van Stichting Culturale, en Sonja Reedijk, paper-art kunstenares uit Dronten, op 19 augustus te gast voor een twee uur durend interview bij de Lokale Omroep Zeewolde. Onderwerp was KUNSTTOUR 2.0, dat op 3 en 4 oktober a.s. plaatsvindt in Zeewolde, Dronten, Almere en Lelystad.
Erna was uitgenodigd om namens de organisatie van het evenement te vertellen over KUNSTTOUR 2.0, dat alleen dit jaar(!) gehouden wordt, als alternatief voor de (dit jaar i.v.m. corona vervallen) Tour of Art Flevoland, en over het verschil tussen die twee evenementen. Sonja was uitgenodigd omdat zij tijdens KUNSTTOUR 2.0 in Zeewolde zal deelnemen, bij Atelier Kunst en meer, van kunstenares Gonny Geurts. Sonja mocht uitgebreid vertellen over haar kunst, haar achtergrond m.b.t. de kunst, haar ervaring met de Tour of Art Flevoland, en haar deelname aan KUNSTTOUR 2.0 in Zeewolde.
Het was een heel gezellig, plezierig en relaxed interview.

De opname die op 18 augustus gemaakt is, zal elke zondagavond in september van 20.00 tot 22.00 uur worden uitgezonden op Lokale Omroep Zeewolde (106.4 FM). Na de eerste uitzending is het programma ook via uitzending gemist terug te luisteren en te downloaden.
Wij gaan ervan uit dat dit een mooie bijdrage zal zijn aan de PR voor KUNSTTOUR 2.0, en dat het extra bezoekers uit Zeewolde gaat opleveren.

Na de eerste uitzending (6 september) zullen we de link naar het interview ook publiceren, zodat iedereen die er interesse in heeft, het kan terugluisteren.

De foto’s bij dit bericht zijn gemaakt door Gerrit Koster.