‘KUNSTGREEP-01’ – Locatie 1. KUBUS

Een overzicht van de deelnemers die exposeren op deze locatie.

Locatie
KUBUS; Agorabaan 3     www.dekubuslelystad.nl 

Deelnemers op deze locatie:

  1. Lena Postuma 
  2. Marloes Kort 
  3. Tini Muller 
  4. Peter van der Linden 
  5. Alice Valk 
  6. Dalia AL Abdullah 

Lena Postuma      www.lenapostuma.nl 
Brons en gietsteen 

 Lena Postuma is een bekende bij de Tour of Art Flevoland. Sinds 1998 is zij met beeldhouwen bezig. Zij ziet zichzelf meer als een autodidact. Het ontdekken van nieuwe vormen en technieken is voor haar een belangrijke drijfveer en stimulans. Ze maakt figuratieve sculpturen in brons en gietsteen, ook in opdracht. Haar werk is te bezichtigen bij haar thuis, in haar atelier en tuin in Lelystad. 

 

Marloes Kort    www.marloes-foto-art.myportfolio.com 
Fotografie (portretten) 

Creatief, open-minded en vol passie om emoties op het juiste moment vast te leggen. Enthousiast en professioneel, maar vooral ook lekker nuchter.
Vroeger tekende en schilderde zij al alles wat ze om haar heen zag en ook nu schildert ze nog steeds. Maar het vastleggen met camera is toch haar grootste passie, om het daarna als een schilderij te vervolmaken. Ze sleept haar camera overal mee naar toe om momenten, licht en emoties te kunnen vastleggen. 

     

Tini Muller        www.tinimuller.exto.nl 
Edelsmeden 

Naast het ontwerpen en vervaardigen van sieraden van (on)edele metalen, werkt Tini ook met emaille. Emaille is kunst van glas op metaal, op goud, zilver, koper, staal en zelfs op titanium. Ze werkt hoofdzakelijk met mooie Japanse emailles van Ninimiya. 

 

Peter van der Linden
Acryl met penseel en airbrush 

Peter van der Linden is een nieuwkomer bij de Tour of Art Flevoland. Hij presenteert ons nieuwe technieken en zijn kleurrijke werk heeft een fotografische uitstraling. 

 

Alice Valk      www.alicevalk.nl 
Fotografie 

Alice Valk raakte in de ban van de tulp op het bloembollenbedrijf van haar partner. De tulp is een bloem die altijd anders is. Iedere fase heeft zijn charme: de groei, bloei én het aftakelingsproces. De lijnen van een uitgebloeide tulp, de dauwdruppels op de blaadjes en het kleurenspel op de tulpenvelden zijn prachtig. Daarom fotografeert zij de tulp in al zijn facetten. Met verstilde foto’s als resultaat. 

 

Dalia AL Abdullah
Acrylverf 

Ook Dalia AL Abdullah is een nieuwkomer bij de Tour of Art Flevoland. Haar werk is vrolijk van kleur op een niet klassieke manier, soms met verschillende texturen.