‘KUNSTGREEP-06’ – Locatie 6. De Werfsjob

Een overzicht van de deelnemers die exposeren op deze locatie.

Locatie

De Werfsjob; Bronsweg 10

www.werfsjob.nl

Deelnemers op locatie

  1. Duo DercArt ( Eric Pasman en Herman Louwes)
  2. Aad van Dam
  3. Basyl de Groot
  4. Kim Pasterkamp
  5. Olga Stelma

Duo DercArt  www.instagram.com/derc.art?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Diverse technieken / mixed media

Eric Pasman en Herman Louwes zijn samen een project aangegaan dat ze de naam ‘Vrij binnen kaders’ hebben gegeven. Ze werken met acryl, hout, leer, epoxy en metaal. De individuele kunstwerkjes zijn vrij te (ver)plaatsen binnen een kader en vormen als geheel een krachtige en spannende compositie. Eigenlijk ook een kunstwerk op zichzelf.
Tijdens de Tour of Art mag het publiek ook zelf met deze kunstwerken ‘spelen’.

Aad van Dam www.beeldhouwer-aad-van-dam.webnode.nl

Beeldhouwen in steen

Aad van Dam is op latere leeftijd gaan beeldhouwen. Hij is een autodidact, en heeft alleen in het juiste gebruik van gereedschap adviezen gehad. Hij werkt intuïtief, laat de steen zeggen, door zijn vorm en kleur, wat hij gaat worden. Omgekeerd kan ook, de steen zoeken bij een opdracht.
Hij laat zich het liefst uitdagen door een steen, te makkelijk boeit hem niet.
Kan in opdracht werken.
Heeft gewerkt met steensoorten zoals; serpentijn, mergel, marmer, opaal, albast,sodaliet en diverse andere soorten steen.

Basyl de Groot          www.instagram.com/basyl

Acrylschilderen

Het werk van Basyl de Groot ontstaat vanuit toeval, vrijheid. En toch ontstaat er steeds weer iets dat weergeeft wat er aan de hand is in zijn/de wereld. Als je zijn werken dan ook bekijkt merk je dat er heel wat aan de hand is op deze wereld.
Zijn werken zijn groot tot héél groot. Het grootste werk dat hij zal tonen tijdens de Tour of Art is 7 meter lang.

Kim Pasterkamp  www.atelierkim.nl

Olieverf en acrylschilderen

Het werk van Kim Pasterkamp  is net zo gekleurd als haar leven. Door jarenlange ervaring en brede kennis van technieken en materialen is haar werk zeer gevarieerd. Met aquarel, olieverf, zijde, keramiek, klei en steen werkt ze in vele stijlen. Kortom een stijl die niet in een hokje is te duwen. Daarnaast geeft ze ook workshops.

Olga Stelma  www.OlgArt.nl

Acrylverf en pastelkrijt

Olga is werkzaam als kunstdocent in het VMBO te Amsterdam. Graag besteedt zij tijd aan het maken van schilderijen, tassen up-cycling, kleding en sieraden. De schilderijen krijgen vorm door intuïtief een beleving te schetsen, deze uit te werken in meerdere lagen, of zelfs werken samen te voegen.