‘KUNSTGREEP-06’ – locatie 6, De Werfsjob

Een overzicht van de deelnemers die exposeren op locatie: de Werfsjob

Locatie: de Werfsjob, Bronsweg 10, 8211 AL Lelystad

www.werfsjob.nl

Deelnemers op deze locatie:

  1. Gea Nijzing
  2. Nico de Vries
  3. Ineke van Haarlem
  4. Jacob Bremer
  5. Anat Groag
  6. Ada Versluis

 

Gea Nijzing   www.GeArt.eu

Beelden van zelf hardende klei

Gea Nijzing is haar loopbaan als keramiste begonnen met figuratieve beelden van zelf hardende klei te maken, maar in de loop van de jaren heeft zij zich steeds meer ontwikkeld in het creëren van abstracte beelden. De vormen en figuren in de omgeving zijn haar inspiratiebron. De mens is er altijd in te herkennen.

 

Nico de Vries

Olieverf op doek

Nico de Vries uit zijn liefde voor dieren in olieverf op doek. Hij schildert veelal vogels, maar ook paarden, honden en katten. Soms gebruikt hij ook echte veren in zijn vogelschilderijen.  Zijn creativiteit laat dat zien in vele uitvoeringen.

 

Ineke van Haarlem   www.art-inekevanhaarlem.nl

Acryl op doek met kleine 3D elementen

Ineke van Haarlem wil met haar kleurrijke werk blijheid en optimisme uitstralen, waar ze zelf blij van wordt. Zij hoopt bij de toeschouwer een emotie teweeg te brengen. Het kan blijdschap zijn of een positief gevoel, of tot verwondering leiden. Als kunstenaar geniet zij van het vrij creëren, laten inspireren, experimenteren en ze blijft leren.

 

Jacob Bremer www.narro-imago.nl

Fotografie

Jacob Bremer is fotograaf van mensen, objecten en gebeurtenissen. De mens en/of de gebeurtenis laat zich vangen in een beeld en de foto vertelt het verhaal: Narro Imago betekent: ik vertel een verhaal. Het motto dat Jacob Bremer hanteert bij zijn foto’s is dan ook: ‘De beelden vertellen het verhaal dat erbij hoort. Dat maakt ondertitels overbodig!’

 

Anat Groag   www.anatgroag.com

Gemengde techniek, aquarel, glas

Anat Groag tekent en schildert portretten, bloemen en landschappen in vele technieken. Haar grootste passie is aquarelleren. Het onverwachte, het spel van water en kleur fascineren haar. Kenmerkend voor haar werk is de vlotte penseelvoering in frisse kleuren. Anat wil graag vorm geven aan de schoonheid van de natuur, het raadsel van het menszijn en het verlangen naar het hogere boeien haar eindeloos. Daarmee wil ze de mensen laten zien hoeveel schoonheid er in hun omgeving is en in henzelf schuilt.
Tegenwoordig maakt ze ook glaskunst.

 

Ada Versluis   www.adaversluis.exto.nl

Acryl/collage, mixed media/acryl

Ada Versluis haalt haar inspiratie voornamelijk uit de natuur, mens en dier; kleur en lijnen; beelden en voorwerpen. Door gebruik te maken van schildertechnieken, fotografie en mixed media zijn haar werken uiteenlopend. Veelal kleurrijk en dan weer strak, soms confronterend, dan weer vrolijk en ontdekkend. Haar voorkeur ligt bij fotografie, schilderen en collages maken. Soms brengt ze deze technieken samen tot 1 kunstwerk.