‘KUNSTGREEP-07’ – Locatie 7. ANSUL BV

Een overzicht van de deelnemers die exposeren op deze locatie.

Locatie

ANSUL BV; Platinastraat 15, Industrieterrein Oostervaart

www.ansulsolutions.nl

Deelnemers op locatie

  • Linda Rorije
  • Jan-Albert Ernsten
  • Joke de Groot-Karelsen
  • Nora van den Berg

Linda Rorije   www.Instagram.com/lindarorije

Olieverf op paneel of doek

Linda Rorijemaakt realistische schilderijen in olieverf op paneel. Ze hanteert fijnschilder-technieken die de basis vormen voor haar werk. Zo streeft ze naar een zo natuurgetrouw mogelijke weergave van de werkelijkheid. Portretten, afbeeldingen van dieren en stillevens, ze schildert ze allemaal.

Jan-Albert Ernsten    www.ap-arts.nl

Olieverfschilderijen

Vanaf 2010 is schilderen een passie voor Jan-Albert Ernsten.Portretten van mensen en de natuur staan centraal in zijn werk. Hij probeert in ieder schilderij emotie te vangen. Hij schildert expressieve portretten van bekende en onbekende mensen. De schilderijen hebben warme kleuren of zijn uitgevoerd in zwart/wit. Jan-Albert: “Schilderen is meditatief; een brug naar rust. “

Joke de Groot-Karelsen   www.j-karelsen.nl/fotogalerij

Olieverfschilderijen, symbolisch realisme

Schilderen doet zij vanuit haar hart. Met alle passie die ze in zich heeft. Tijdens het schilderproces voelt ze zich sterk verbonden met het schilderij. Soms verdwijnt ze er in, en gaat ze op reis. Ze hoopt dat haar schilderijen dit bij u ook teweeg mogen brengen.

Nora van den Berg

Beeldhouwen in steen

Nora van den Berg is een nieuwkomer bij de Tour of Art Flevoland. Zelf vindt zij niets mooier dan iets maken met materiaal dat Moeder Natuur ons cadeau heeft gedaan. Haar veelal grijze werken ogen rustgevend.