‘KUNSTGREEP-09’ – Locatie 9. VOLVO Jacob Schaap

Een overzicht van de deelnemers die exposeren op deze locatie.

Locatie

VOLVO Jacob Schaap, Ketelmeerstraat 120

www.jacobschaap.nl/volvo

 

Deelnemers op locatie

  • Peter Koelman
  • Anita van Sliedregt
  • Leo Stravers
  • Sylvia Nan

 

Peter Koelman, met acryl en digitale stripverhalen (prints)

Voor Peter Koelman vormen stripverhalen de basis voor zijn creatief denken, zowel bij het schilderen als het digitaal tekenen.
Speciaal voor zijn deelname aan de Tour of Art 2023 maakte Peter voor op de locatie Volvo-Garage Jacob Schaap. ‘Het project auto fantasieën’ bestaande uit 8 digitale tekeningen met het thema auto en afgedrukt op forexplaten.

artpeterkoelman.nl

Anita van Sliedregt, met olieverfschilderijen

Het huidige werk van Anita van Sliedregt heeft als thema ‘landschappen’.Ze maakt een zoektocht naar verschillende stijlen, maar in een eigen en herkenbaar kleurenpalet met een warme uitstraling.

Leo Stravers,met glasfusie objecten

Leo’s interesse in glaskunst ontstond al in zijn jeugd, maar pas na een werkzaam leven had hij de tijd om zich te verdiepen in vorm en inhoud van deze hobby. Het is een kleurrijke bijzondere hobby, die hemzelf steeds weer versteld doet staan van de resultaten: van schalen tot raamhangers. Glasfusie biedt een scala aan mogelijkheden!

costra.nl

Sylvia Nan, met mixed media op aquarelpapier/mixed media papier

Sylvia Nan kiest haar materiaal, kleur en vorm op intuïtieve wijze’. Zo laat ze het werk ontstaan zonder een vooraf bedacht plan.

facebook.com/pofile.php?ID=100067820475945