‘KUNSTGREEP-10’ – Locatie 10. Porteum, school voor voortgezet onderwijs

Een overzicht van de deelnemers die exposeren op deze locatie.

Locatie

Porteum, school voor voortgezet onderwijs, De Campus 9

www.porteum.nl

 

Deelnemers op locatie

  • Sandra Grootenboer
  • Carin Staal-Brouwer
  • Amanda Tielrooy
  • Nicolaas Meijboom
  • Ben Mak
  • Auckje Spoelstra
  • Leerlingen van Porteum

 

Sandra Grootenboer

Edelsmeden

Sandra Grootenboer zoekt graag naar contrasten voor haar edel gesmede sieraden. De contrasten vindt ze vaak door het combineren van edelstenen met andere materialen. Behalve met andere materialen is het gebruik van verschillende structuren ook een optie. De hier tentoongestelde sieraden zijn door Sandra ontworpen en vervaardigd naar haar eigen inzichten en gevoel.
De bestelde sieraden worden naar wensen van de klant gemaakt en zijn heel persoonlijk. Zo houdt de een van subtiele pracht en de ander pakt graag groots uit.

www.fraaisieraden.nl

Carin Staal-Brouwer
Keramische vormgeving

Hoewel Carin afgestudeerd is met het hoofdvak schilderen is zij later gaan werken met klei. Het constructieve element trekt haar zeer aan.Ze maakt met de hand uit platen klei opgebouwde objecten en bewerkt deze met pigmenten en glazuren, waarna de objecten de elektrische oven ingaan om gebakken te worden.

carinstaal.webs.com

Amanda Tielrooy
Creatieve zelfportretfotografie

Amanda werkt met kleuren en zwart/wit. Haar centrale thema is: ‘Dit ben ik, kleurrijk en apart met een duistere verborgen kant van angsten’. Het zijn haar eigen creatieve zelfportretten.

facebook.com/profilePHPID=100064674612296

 

Nicolaas Meijboom
Digital art/fotografie

Nicolaas is in zijn werken vooral gericht op abstracte vormen. De basis is een foto, waarin hij door digitale vervorming probeert om de energie, beweging, dynamiek en leven te laten zien.

nicolaas-meijboom-photoart.nl/Home

 

Ben Mak
Olieverfschilderijen

Als gepensioneerd chirurg is Ben Mak zich gaan bekwamen als amateurschilder in de klassieke schilderstijl. Het kopiëren van oude meesters in de klassieke stijl laat zich in het eigen werk zien.

Auckje Spoelstra
Acrylschilderijen

Auckje maakt abstracte acrylschilderijen op canvasdoek, ook in 2- en 3-luiken. Hoewel de baklijst haar voorkeur heeft worden er ook schilderijen afgeleverd ingelijst achter glas.Formaat van 30 bij 30cm tot 100 bij 100cm

instagram.com/aukjespoelstra

Leerlingen van Porteum
Diverse 2D- en 3D-technieken

In de lessen beeldende vorming en kunst leren leerlingen hun ideeën zowel 2D als 3D te verbeelden. In samenspraak met de exposerende kunstenaars zal er werk van leerlingen te zien zijn.