‘KUNSTGREEP-11’ – Locatie 11. Aestas Wellness Beauty & Sauna

Een overzicht van de deelnemers die exposeren op deze locatie.

Locatie

Aestas Wellness Beauty & Sauna, Schoener 41-20

www.sommer-huidtherapie.nl/aestas

Deelnemers op locatie

  • Ada Heidbuurt
  • Greet Soppe
  • Mira Zbikowska
  • Anita de Harde

Ada Heidbuurt adaheidbuurt.weebly.com

Sieraden en objecten.
De passie van Ada Heidbuurt is om te werken met synthetische organza, textiel, rubber of metaaldraad. De mix van haar ontwerpen en materialen laten sieraden/objecten zien die allemaal hun eigen uitstraling hebben.
Haar werk is een ontdekkingsreis en behalve divers ook kleurrijk, speels, dromerig en fantasierijk.

 

Greet Soppe glasatelier-greetsoppe.nl

Creaties van glas.
Greet Soppe is van jongs af aan al geïnteresseerd in glas. Vooral de mooie glas-in-loodramen in de kerk hadden haar aandacht. Na haar pensionering startte Greet met het maken van glas-in-lood, gevolgd door glasfusing en brandschilderen. Het werk is boeiend, fantasierijk, creatief en vaak verrassend qua resultaat. Sommige van haar objecten houden verband met gebeurtenissen. Anderen zijn kleurrijk, warm en sprankelend. Tuinobjecten geven een tuin iets unieks en allure.

 

Mira Zbikowska miraart.nl

Olieverfschilderijen.
Mira is geboren in Polen en woont en werkt sinds 1983 in Nederland. In Amsterdam volgde zij bij de Wackers Academie de basisopleiding Tekenen en schilderen; daarna volgde ze een opleiding Realistisch schilderen aan de Academie Art Partout in Deventer.
De natuur en vogels zijn de favoriete thema’s in het werk van Mira. Poëtische, zachte tonen zijn kenmerkend voor Mira’s schilderijen.

 

Anita de Harde anitadeharde.nl

Olieverfschilderijen en bronzen beelden.
De portretten en 3D-beelden maakt Anita zo levendig mogelijk zodat ze je ziel kunnen bereiken. Bij voorkeur worden realistische elementen gecombineerd met abstracte, zoals craquelé.
In opdracht maakt Anita geschilderde portretten met acryl, olie of ei-tempera. Ook heeft Anita – bijvoorbeeld – een grote stalen tijger gemaakt van gerecycled metaal. De tijger staat nu in het “Bhubaneswar Open Air Museum Waste-to-Art”.