‘KUNSTGREEP-12’ – Locatie 12. Wijkcentrum De Dukdalf

Een overzicht van de deelnemers die exposeren op deze locatie.

Locatie

Wijkcentrum De Dukdalf, Punter 35-27

www.welzijnlelystad.nl/mijn-wijkcentrum/de-dukdalf

Deelnemers op locatie

  1. Jasmijn van der Heijden
  2. Luna Nguyen
  3. Jacqueline Snoek
  4. Stephan van den Brandt
  5. Martin Soesbergen

Jasmijn van der Heijden             jasmijnswereld.info

Acrylschilderen.
Jasmijn heeft Down en is dol op schilderen. Met haar vriendin Catherine maakt ze nu een beeld. Haar werk is naïef en kleurrijk. Ze werkt sterk vanuit haar geheugen in combinatie met een grote dosis fantasie. Haar plezier is dat ze kijkers blij maakt!

 

Luna Nguyen lunanguyen.com

Mixed media: acryl met textielverf en borduurwerk.
Luna  Nguyen – opgegroeid in het Aziatisch werelddeel – scoorde op jonge leeftijd hoog in kunstprijzen, literatuur en de Engelse taal.Eenmaal in Europa ontdekte zij dat het thema Kunst hier veel gemeen heeft met de Kunst in Azië.

Jacqueline Snoek jacqueline-kunst.nl

Natuurlijke materialen, vaak i.c.m. keramiek, steen of kunsthars.
Jacqueline Snoek vindt het heerlijk om creatief en kunstzinnig bezig te zijn. Daarbij laat ze zich in haar werk vooral inspireren door de natuur, emoties en een combinatie van deze twee.Ze geeft haar fantasie de vrije loop, deels geleid door vormen en structuren die al in het materiaal te vinden zijn. Jacqueline mag graag experimenteren met methoden en toepassingen en combineert daarbij verschillende materialen.

Stephan van den Brandt svdbrandt.com/works.html#illustrations

Mixed media (o.a. potlood, alcoholmarkers, acryl, waterverf ).
Stefan van de Brandt is afgestudeerd in Game Design en Desktop Publishing. Door deze opleiding heeft hij veel kennis van diverse  grafische programma’s en ervaring met het maken en editen van(animatie)filmpjes. Zo ziet hij de mogelijkheid van zijn hobby zijnberoep te maken.

Martin Soesbergen soesbergen.exto.nl

Olieverf en acryl op doek.
Martin is surrealist en schildert als zodanig surrealistische doeken waarin zijn biologische achtergrond doordringt in de vorm van watervlo-koppen en andere organismen. Het surrealisme in filosofische zin van Breton (1924), als geloof in de superieure werkelijkheid in bepaalde vormen van associatie, die tot nu toe werden verwaarloosd. Het gebruik van deze symboliek geeft een persoonlijk verhaal en langzamerhand ontstaat een eigen wereld.