Kunsttour 2.0

Kunsttour 2.0 . Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober. Bezoektijden van 12.00 uur tot 18.00 uur, op beide dagen.

Kunsttour 2.0 is het eenmalige alternatief voor de Tour of Art 2020. Het evenement vindt in hetzelfde weekend plaats; 3 en 4 oktober.

Om in hetzelfde weekend een kunstevenement te kunnen organiseren waarbij we met z’n allen een verantwoord (financieel) risico nemen mocht het om corona redenen toch afgeblazen moeten worden, is Kunsttour 2.0 bedacht. We hebben de ingeschreven kunstenaars gevraagd of zij op een door hen zelf gekozen locatie hun kunst willen exposeren, waarbij zij zelf zorg dragen voor een verzorgde presentatie van hun werk en waar ook nog eens aan de RIVM-regels wordt voldaan. Het enige waar de organisatie van de Tour voor gaat zorgen is de reclame. We hebben gelukkig geld kunnen vrij maken om voldoende PR te maken om de bezoekers voor Kunsttour 2.0 te informeren, want zonder bezoekers lukt het niet.

Belangrijk is hierbij ook deze website. Alle benodigde informatie zal via dit medium bekend gemaakt worden en meestal in een printbare vorm, zodat de bezoeker goed geïnformeerd op pad kan gaan op 3 en 4 oktober. Bezoektijden op beide dagen zijn van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Informatie over deelnemers, locaties en plattegronden zijn via de menubalk in het hoofdmenu te vinden, of sneller via het aanklikken van een van de volgende links; deelnemers, locatie, plattegrond.

Klik bij ‘locaties’ en ‘deelnemers’ op een van de foto’s om de onderliggende informatie te zien.