Kunstveiling Wereldwinkel Lelystad voor Lombok

Kunstveiling op donderdag 25 oktober. Opbrengst komt ten goede aan Lombok

Hierbij nodigen we u van harte uit voor de veiling die we organiseren voor onze producent op het Indonesische eiland Lombok!
Een van de producenten van de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels (LVWW) is zwaar getroffen door de aardbevingen op Lombok. Wereldwinkel Lelystad verkoopt ook diverse artikelen van deze producent en heeft daarom besloten een actie te starten om deze producent te helpen bij de wederopbouw.
Op donderdag 25 oktober organiseren we daarom een Veiling. Daar worden artikelen uit de winkel geveild maar ook kunstwerken die ter beschikking zijn gesteld door kunstenaars uit heel Flevoland!  Er zijn kunstwerken van o.a. Tiny de Bruin, Bertie van Zijl, Fransje van Eersel-Tweebeeke, Marga Wiebenga, Alwine Willems, Ton Ensink, Hannie Straathof-de Jong, Lidy Ponte, Mariëtte Gralike (allen Tour of Art Flevoland) en Russell Zweers. Maar ook leden van de Lelystadse Amateur Kunstenaarsvereniging, gevestigd in het Atelier in de Veste, hebben werk ter beschikking gesteld.
De veiling vindt plaats in het pand aan het Stadhuisplein nummer 6 en start om 19:00 uur. Ook de stadsdichter zal bij de veiling aanwezig zijn!  U kunt zich oriënteren op de artikelen en kunstwerken tijdens de kijkdagen van 22-25 oktober, van 16:00 – 19:00 uur eveneens op Stadhuisplein 6.
Wij hopen u bij een hapje en drankje te mogen verwelkomen bij de veiling. Aarzel niet om vrienden en bekenden ook te wijzen op deze actie. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw komst en bijdrage!