LelySTART en Opening deelnemersexpositie Tour of Art

Aankondiging van LelyStart en opening deelnemersexpositie

Het duurt nog even, maar we doen bij deze een vooraankondiging van twee activiteiten, zodat u de data alvast in uw agenda kunt noteren.

Op zaterdag 15 en zondag 16 september vindt ‘LelySTART’ plaats, dat de start van het culturele seizoen van Lelystad inluidt, met aandacht voor allerlei kunstvormen. Hierbij komt uiteraard ook beeldende kunst aan bod: zowel op het grasveld tussen de KUBUS en de Agora, dat tijdens het LelySTART-weekend ‘Kunstgras’ wordt genoemd, als in de KUBUS.
Het onderdeel ‘Kunstgras’ vindt op beide dagen plaats van 1317 uur.

Stichting Culturale / Tour of Art Flevoland staat in één van de vele kramen op  ‘Kunstgras’ om informatie te geven over ons evenement, Tour of Art Flevoland 2018, dat tijdens het weekend van 6 en 7 oktober zal plaatsvinden. Uiteraard zijn onze mooie (gratis) brochures bij onze kraam op te halen.
Maar ook zullen we de bezoekers aan ‘LelySTART’ wijzen op de deelnemersexpositie die een dag eerder in de KUBUS is ingericht en die zal duren tot na de Tour of Art Flevoland. Tijdens deze expositie zal van iedere deelnemende kunstenaar aan de Tour of Art een kunstwerk te zien zijn.

De deelnemersexpositie wordt traditiegetrouw feestelijk geopend, waarbij iedereen van harte welkom is! Deze opening vindt plaats op woensdagavond 19 september. De toegang is gratis. Bij de (eveneens gratis) drankjes achteraf, worden kleine borrelhapjes gepresenteerd, die beschikbaar worden gesteld door AH Voorhof.

Over beide activiteiten volgen in een later bericht meer details.