LelySTART (Lelystad)

Ontmoet Tour of Art op LelySTART op 9 september.

LelySTART is dé start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Agora Theater, Poppodium Corneel, De Kubus, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad – onder de vlag van Cultuur voor Lelystad – organiseren het evenement samen.

LelySTART vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 september op verschillende plekken in en rondom het stadshart: in de AGORA, Kubus, Bibliotheek, het Stadhuisplein en op het terrein tussen de AGORA en de Kubus in. We sluiten af met een afterparty in Corneel.

Talloze optredens van artiesten, demonstraties, workshops en nog veel meer. Dit jaar wordt met name gezorgd voor een podium voor (amateur)kunstenaars uit Lelystad.

 

Ook Stichting Culturale, de organisatie van Tour of Art Flevoland, is er aanwezig. Hier kunt u de (gratis) brochure en andere informatie krijgen over de Tour of Art, die plaatsvindt op 7 en 8 oktober. Dit is tevens de eerste dag waarop de centrale deelnemersexpositie in de KUBUS bezocht kan worden. U kunt onze kraam daarom dicht bij de ingang van de KUBUS vinden.

We zien u graag op 9 september bij LelySTART.