Proef ‘de Tour’ al tijdens LelySTART

Tijdens LelyStart is Tour of Art weer aanwezig met een eigen kraam naast de ingang van de Kubus

Op 14 en 15 september is de organisatie aanwezig bij het onderdeel ‘Kunstgras’ op LelySTART, om de Tour of Art Flevoland onder de aandacht van de bezoekers te brengen. Beide dagen duurt ‘Kunstgras’ van 13:00-17:00 uur.

We hebben dit jaar een prominente plaats voor onze kraam toebedeeld gekregen: direct naast de hoofdingang van de KUBUS. Daarnaast hebben we, in plaats van onze gebruikelijke tent, de beschikking over ruimte 0.06 in de KUBUS.

Bij onze kraam kunnen bezoekers uiteraard geïnformeerd worden over de Tour of Art, en over de deelnemersexpositie, die de dag daarvoor ingericht wordt. Natuurlijk zijn de brochures van de Tour of Art, met ingevouwen plattegrond, bij deze kraam verkrijgbaar.

Maar er is meer:
Op zaterdag en zondag zal er, bij voldoende belangstelling, om 14:00 en om 16:00 uur een korte rondleiding gegeven worden langs de deelnemersexpositie. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij onze kraam, of in ruimte 0.06.
U kunt ter plekke een portret laten maken van uzelf of uw (klein)kind. Beide dagen zijn Anita de Harde en Moses Wandago hiervoor aanwezig. Bij goed weer gebeurt dit buiten; bij minder goed weer is dit in ruimte 0.06.
Kinderen die graag willen portrettekenen, kunnen een korte (ca. 20 minuten) workshop volgen bij Moses Wandago. Dat kan op zaterdag om 14:00 uur, en op zondag om 14:00 en 16:00 uur. (Begeleiders zouden dus in die tijd met een rondleiding mee kunnen!)

Verder informeren wij u graag over ‘Vrienden van Tour of Art Flevoland’, en verkopen wij de boekjes ‘Tour of Art Flevoland – Verhalen achter de kunstenaars’. In 2018 is hiervan de 1e editie uitgekomen; de 2e editie is twee weken geleden gedrukt. Tijdens LelySTART gaan we de 2e editie in de verkoop brengen, evenals de laatste resterende exemplaren van het boekje van 2018.

Uiteraard kunt u de expositie ook op eigen gelegenheid bezoeken.
De feestelijke opening van deze expositie vindt plaats op donderdagavond 19 september. De inloop is vanaf 19:30 uur; het openingsprogramma in de Grote Zaal begint om 20:00 uur.
Over de opening vindt u meer informatie in een volgend bericht.