Sponsors uitgelicht 10

Onze jarenlange sponsor Kubus

KUBUS

Als iets voor iedereen duidelijk is, is dat wel dat KUBUS en Stichting Culturale elkaar een warm hart toedragen en prima samenwerken. Al 12 jaar lang, vanaf de allereerste editie van Atelierroute Lelystad tot op de dag van vandaag, aan de vooravond van de 3e ‘Flevolandbrede’ editie van het evenement, Tour of Art Flevoland, gebruiken wij de KUBUS voor onze centrale deelnemersexpositie. En voor de derde keer, is KUBUS ook een van de deelnemerslocaties tijdens het weekend van de Tour of Art Flevoland.
De directeur, Akke Wiersma, en haar medewerkers zijn altijd bereid om met ons mee te denken. Gerty en Matthijs zijn heel plezierige en creatieve aanspreekpunten voor ideeën over de invulling van bijvoorbeeld de Opening, en voor de evaluatie achteraf over wat er mogelijkerwijs nóg beter kan. Peter Hartwig is aanspreekpunt voor de exposities.
En niet te vergeten ‘de 4 mannen van Facilitair’, Albert, Michael, Bob en Igor; zij staan altijd voor ons klaar om te helpen al onze wensen in de praktijk te brengen. Of er nu een hoogwerker nodig is om een heel groot en lang kunstwerk heel hoog op te hangen, of dat er een last-minute idee ontstaat om een grote knop op het podium te plaatsen voor het starten van een filmpje, of dat we ergens heel graag rails bij willen hebben, het wordt geregeld. (Behalve als iets wat wij zouden willen tegen de regels van de veiligheid of tegen de eisen van de architect is; maar dat is vanzelfsprekend.)

Wij hopen nog lang met hen samen te werken!