Sponsors uitgelicht 11

Alle aandacht voor sponsor Yarden .

YARDEN Uitvaartverzorging; locatie Ölandhorst

Voor het derde jaar achtereen is YARDEN Uitvaartverzorging een van onze grootste sponsoren. Zij sponsoren ons jaarlijks met een groot bedrag, en daar zij wij uiteraard heel blij mee!
Daarnaast zijn er op hun locatie, Crematorium Ölandhorst, voor de derde keer achtereen tijdens het evenement kunstenaars aanwezig.
LET OP: Dit is de enige locatie die ALLEEN op ZONDAG 8 oktober meedoet. De reden is duidelijk: op de zaterdag vinden hier crematies en begrafenissen plaats.

Voor velen is het feit dat een dergelijke locatie in gebruik is als deelnemerslocatie voor de Tour of Art een vreemde gedachte. Maar wij zien dat anders. Er zijn meerdere Flevolandse kunstenaars die (naast ‘gewone’ kunst) kunstwerken maken die te maken hebben afscheid en herinneren. Iedereen krijgt daar vroeg of laat mee te maken. En hoe mooi is het niet dat je tegenwoordig voor die situaties iets heel persoonlijks kunt kopen of zelfs speciaal laten maken.

De ervaring van de afgelopen jaren is, dat mensen het soms ook juist heel fijn vinden om eens in een ongedwongen en niet trieste sfeer in een crematorium rond te kunnen kijken. Daarom verzorgt YARDEN ook dit jaar weer rondleidingen tijdens de Tour of Art Flevoland. Deze rondleidingen zijn gratis, en aanmelding is niet nodig.

Op deze locatie nemen deel: Jeroen Stok, met RVS grafkunst; ANNUSCH, met keramiek (o.a. urnen, maar ook andersoortige kunst); Corette van Boxtel, met mozaïeken van glas, keramiek een porselein, o.a. herdenkingsmonumenten.