Sponsors uitgelicht 8

Advocatenkantoor Okkerse en Schop is een van de sponsoren van Tour of Art

Okkerse & Schop Advocaten

Bij een advocatenkantoor wordt doorgaans meteen gedacht aan rechtszaken.
Maar er wordt ook veel geadviseerd. Over hoe een contract er het beste in dat geval uit kan zien, over welke keuze in een bepaald geval het beste kan worden gemaakt, enz.
Okkerse & Schop doet ook veel aan informatieverstrekking. Zo is wekelijks een van de advocaten te horen in het programma ‘Juridische zaken’ van Omroep Flevoland, met juridische achtergrondinformatie over actuele zaken.
Advocaten van Okkerse & Schop spreken ook op congressen en geven workshops en cursussen. Een recent voorbeeld is de ‘stoomcursus juridisch verantwoord ondernemen’ die Okkerse & Schop op 16 augustus jl. gaf. Dit gebeurde tijdens een terugkomdag in het kader van het project ‘De ZomerOndernemer Flevoland’.  Hierin maakten Flevolandse jongeren kennis met het ondernemerschap. Tijdens die bijeenkomst werden de Flevolandse jongeren bijgepraat over de belangrijkste juridische aspecten bij het starten van een onderneming. Met een veelvoud aan goede vragen vanuit de jongeren – van algemene voorwaarden tot aan de privacyreglementen voor een webshop – was het een leerzame en plezierige middag!

Gelukkig voor ons draagt Okkerse & Schop Advocaten ook kunst en cultuur een warm hart toe. Wij zijn in ieder geval erg blij met de financiële steun die we van hen krijgen.