Sponsors uitgelicht 9

Dit keer aandacht voor sponsors Maria Kookt en Pro Facility

Maria Kookt en ProFacility

Na afloop van de Opening van de centrale deelnemersexpositie in de KUBUS, op donderdagavond 21 september, hebben vele aanwezigen zelf de hapjes van Maria Kookt kunnen ervaren. Maria Pilidou, eigenares van dit bedrijf, had goed haar best gedaan om de bezoekers te verwennen bij de borrel na de opening. De hapjes vielen blijkbaar goed in de smaak; ze verdwenen als sneeuw voor de zon.
Maria komt uit Griekenland, en haar lijfspreuk is: “In Griekenland kook je nooit voor jezelf. Eten delen en je gasten verwennen, dat is mijn Griekse DNA.” En dat was goed te merken.
Heel fijn dat Maria en Peter dankbaar dit als sponsoring in natura hebben aangeboden!

www.mariakookt.nl

ProFacility is een onafhankelijk adviesbureau, met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van facilitaire diensten, zoals schoonmaak, glasbewassing, sanitaire artikelen, bedrijfscatering, groenvoorziening, warme dranken voorzieningen, receptie en beveiliging. Door hun onafhankelijkheid kunnen ze volledig onafhankelijke adviezen geven, waardoor bij aanbestedingen, op basis van zorgvuldige analyses, de dienstverlener gekozen kan worden die het beste bij de opdrachtgever past.
ProFacility heeft ons dit jaar geldelijke ondersteuning gegeven.

www.profacility.nl