Spotlight on 6 – A.S.F. Fischer BV

Bij locatie Fischer B.V. aan de Goudstraat kunt u kunst van Anat, Simone, Moses en Roland zien

Locatie 6 is ASF Fischer BV op de hoek van de Zilverstraat en de Goudstraat. Fischer B.V. stelt voor de 2e keer haar kantoorruimtes, ingang Goudstraat, beschikbaar. Doordat het gebouwencomplex nogal achteraan op industrieterrein Oostervaart ligt, zullen we de locatie extra zichtbaar maken middels een grote horizontale banier dat vanaf honderden meter te zien is.

De volgende kunstenaars zullen hier aanwezig zijn.

Anat Groag heeft met haar frisse kleuren een geheel eigen en herkenbare stijl. Ze streeft naar vormgeving van de schoonheid van de natuur en het menszijn. Zij is al jaren deelneemster aan ons evenement en haar schilderijen zijn een niet te missen onderdeel daarvan.

Simone Hakhoff ziet in kleur haar grote kracht. Zij maakt abstract en figuratief werk, waarbij ze streeft naar een sfeer die haar gevoel weergeeft. Voor Simone zijn de natuur en muziek de grootste inspiratiebronnen.

Roland Meijer ziet zichzelf als uitvoerder van een oud ambacht. Voor zijn keramiek gebruikt hij creativiteit, moed, klei, chemicaliën en geduld. Als dat uw nieuwsgierigheid wekt, moet u beslist gaan kijken.

Moses Wandago schildert met verschillende technieken, abstract en realistisch. Hij probeert zijn toeschouwers met veel kleur in zijn wereld mee te voeren.