Spotlight On…Locatie 10, A.S.F. Fischer BV

Bij locatie Fischer exposeren Nico, Henk, Ingrid, Ab en Jacolien

Bij A.S.F. Fischer BV, aan het einde van de Goudstraat, exposeren Nico de Vries, Henk Vermij, Ingrid van der Klooster, Ab Strijker en Jacolien Strijker.

Nico de Vries werkt met olieverf en maakt schilderijen van dieren, bijvoorbeeld pauwen met echte veren. Behalve dat hij zelf schildert heeft hij ook een galerie in Almere.

Henk Vermij maakt grote en kleine werken. Soms surrealistisch, soms herkenbaar; met veel variatie in onderwerpen weet hij een groot aantal mensen te boeien.

Ingrid van der Klooster. Geïnspireerd door het licht van de Algarve in Portugal denkt ze in kleur, licht en verf. Dat is in haar werk met zeer uiteenlopende onderwerpen terug te zien. Grafiek is dan weer in zwart-wit.

Ab Strijker. Een grote liefde van Ab is hout. U vindt bij hem heel veel verschillende uitingen van zijn houtdraaikunst, gemaakt met ervaren handenarbeid.

Jacolien Strijker is edelsmid. Ze maakt sieraden ‘als vertolkers van waarde voor de persoon die het geeft en ontvangt’. Dat kunnen herinneringssieraden zijn, maar ook bedrijfslogo’s of penningen gegoten in gietwerk.