Tour of Art krijgt record aantal deelnemers

Een record aantal geselecteerde kunstenaars uit Almere, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Rutten, Urk en Zeewolde.

De beoordeling en selectie van de inschrijvingen zijn achter de rug. We hadden al gemeld dat er een record aantal inschrijvingen was. Dit hoge aantal inschrijvingen heeft, zoals al verwacht, inderdaad geleid tot een record aantal geselecteerde kunstenaars / deelnemers. Er zullen dit jaar maar liefst 73 kunstenaars deelnemen! Er zijn deelnemers uit Almere, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Rutten, Urk en Zeewolde. Ook dit jaar is het weer een mooie mix van ‘oude bekenden’ en kunstenaars die voor het eerst deel gaan nemen, en er is weer een grote variatie aan technieken en stijlen.
Al met al ziet het er veelbelovend uit! Het zal op 2 en 3 oktober zeker de moeite waard zijn om ‘op ronde’ te gaan langs de deelnemerslocaties.

De volgende stap voor de organisatie is nu om de deelnemers in te gaan delen over de beschikbare deelnemerslocaties. Met zo veel deelnemers wordt dat een pittige klus, maar we zijn er altijd nog prima uitgekomen, dus dat zal ook dit jaar vast weer gaan lukken.

Binnenkort zal worden begonnen met het plaatsen van de informatie over de deelnemers op de website. Als de indeling van de kunstenaars over de locaties rond is, zal daar de informatie over de locaties en de indeling eraan worden toegevoegd.